Weller Box - opmagasinering af møbler mv.

Specialtransport​

​Har du skorstene, gravemaskiner, siloer, rutsjebaner eller noget helt andet med en særlig højde og længde, der skal transporteres, er vi din professionelle samarbejdspartner.

Særlig viden

Håndteringen af specialgods kræver en særlig viden, da man ofte arbejder med store og tunge genstande, som skal transporteres og behandles med ekstra stort fokus på sikkerhed. Vi har været i branchen i mere end 30 år, og det betyder, at du til enhver tid kan føle dig i trygge hænder, når du lader Weller transport stå for opgaven.

Kontakt os på telefon 30 68 30 90 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

​Dine ønsker inden for specialtransport

Vi kører hele døgnet, ligesom vi henter og leverer på den destination, du foretrækker. Dine ønsker og behov er det vigtigste uanset opgavens type, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os på telefon 30 68 30 90 for en snak om opgaven og et uforpligtende tilbud.

Oplæsning direkte til bornholm hver mandag

Hver mandag læsser vi op direkte til Bornholm. Vi klarer alle opgavetyper – store som små, og vi transporterer paller på helt op til 3 m i lukket bil.

Hadsundvej 88, 9560 Hadsund  -  Mobil: 30 68 30 90  -  CVR: 30068793  -  Fax: 98 58 17 26  -  E-mail: finn@weller-transport.dk​ - Faktura adresse: faktura@weller-transport.dk